Premium Design AS er et relativt nystartet foretak. Vi har som mål å bli et av landets ledende innen design og produksjon av pins/jakkemerker. Vi har 12 års erfaring innen fagområdet.

Våre kontakter og samarbeidspartnere i utlandet er blant de ledende selskaper både når det gjelder høy kvalitet, konkurransedyktig pris og ikke minst leveringstid. Prøv oss! Vi kan garantere at du ikke vil bli skuffet!

Nytt produkt - Nøkkelhalsbånd!

Nøkkelhalsbåndene finnes i mange modeller og med flere typer
festeanordninger og annet tilleggsutstyr. Logo eller tekst kan enten trykkes
eller veves inn i båndet, og kan bestå av flere farger. Bredden på båndet
fåes fra 10mm til 25mm, og båndets farge er valgfri.

Nøkkelhalsbåndene kan leveres med flere ulike festeanordninger og
sikkerhetsutløsere. Båndene kan også leveres med avtagbar nedre del,
mobil-holder samt med klips for id-kort. Be gjerne om pristilbud på de ulike
innretningene.

Ønsker du å få designet & produsert halsbånd til nøkkelring / mobtlf. med din egen logo / motiv, ta kontakt: arsolv@online.no.

Priseksempel ; 20mm (bredde) 400mm (lengde), opplag 500 stk.6,90 pr stk. 2
fargers trykk.

Nye produkter!
Vinylklistremerker!

Se eksempler på hva vi kan lage, med priseksempel.

Mansjettknapper!
Se eksempler på hva vi kan lage.
Vi designer din mansjettknapp etter ditt ønske.
Velg blant våre forskj utførelser. Priser etter avtale. Send din forespørsel til arsolv@online.no.

Red Heart Society
Intiativtakerne til Red Heart Society; Otto Berg Olsen & Hans Egil Wiestad fra Haugesund har involvert seg på en måte det står stor respekt av. De har ikke som de fleste av oss bare registrert hva som skjedde under Tsunamien 26 desember 2004 i sør-øst Asia, de har virkelig gjort noe med det.
Av egne midler har de skaffet til veie midler til å finansiere Deres ide. Mikrolån, hjelpe de som mistet både familie & arbeid, hus og venner. De jobber strukturert og målrettet. De deler ikke bare ut noen tusen kroner her og noen der. De går mer detaljert til verks.

De "kaller" det gjerne hjep til selvhjelp. Dvs. at de hjelper med å kjøpe feks. symaskiner, så befolkningen i feks.Hikkaduwu (SRI LANKA) kan sy produkter som de kan selge på det lokale markedet. Red Heart Society har samtidig skrevet kontrakt med de enkelte som har fått utlevert maskin. Gjennom detalj styring ser de at resultatene kommer.

Nå i slutten av september 2006 har Premium Design sammen med Red Heart Society skrevet en "intensjonsavtale" om utvikling av produkter, første prøvesending til levering i slutten av november 2006. Allerede i begynnelsen av februar 2007 vil de første produktene komme i salg i Haugesund. På denne måten kan vi i Norge hjelpe mennesker til ett bedre liv samt at de får en betaling som de kan leve normalt av. Vi kaller det FAIRTRADE - Egen side med bilder med mer.

Sjekk Deres webside; www.redheartsociety.org , på sikt vil produkter også kunne kjøpes fra websiden deres.

I løpet av den korte tiden vi har eksistert har vi fått allerede fått prestisjekontrakter/ oppdrag innen design/produksjon. Noen av kundene er bl.a.:

Vi gleder oss over at listen over kunder blir lengre for hver dag. Kontakt oss for en uforpliktende prat pr. tlf. eller send forespørsel til adressen du finner nederst på siden.

Vi tegner pinsen / jakkemerke etter ønske fra deg og til markedets beste priser!
Du bestemmer antallet. Leveringstid fra 3 uker.

 

Se noen eksempler på våre lave priser & detaljer
Se eksempler på farger du kan benytte
Til IPCN sine sider