NEWSLETTER FROM IPCN - Summer 2007

Kjære medlemmer av International Pin Club Norway, dere lurer vel på hvor informasjonen fra klubben har tatt veien….

Som tidligere lovet jeg litt mer enn jeg kunne klare å holde viste det seg. Stort arbeids press er hovedårsaken. Det koster både tid og krefter å være involvert med O.L.

Siden sist har det skjedd mye.

Først ble avgjørelsen om hvem som skulle være Norges O.L. by for vinter O.L. i 2018 avgjort. Etter Martinsen sin rankingliste fikk Tromsø jumboplassen, Trondheim nest best og Oslo fikk best score.

Imidlertid fulgte ikke de valgte representantene i NOK & NIF føringene.

THE DECITION WAS TROMSØ

Mye kan sies om de andre kandidatene, både negativt og positivt. Imidlertid er det helheten og de internasjonale mulighetene, og ikke minst den spesielle rammen rundt som gjorde TROMSØ så unik i den sammenheng at foten ikke kunne settes ned.

Det blir en spennende tid fremover….. design utvikling …. Pins, sponsorer…. Snart kommer O.L. ringer også….først skal søknaden behandles av regjering & storting om den økonomiske garanti kan stilles.

Genererer ett nytt O.L. så mye positivt at det er verd pengene som det stilles garanti for….. ?

Uansett det er flott det skjer noe på pins fronten…for oss samlere, så ikke interessen forsvinner helt…. Denne unike hobbyen med pins samling gir en så mye….

Siste nytt i skrivende stund er at flere tunge nasjonale sponsorer er i ferd med å skrive avtaler som gir TROMSØ 2018 betydelige midler som trengs til den store oppgaven som ligger på veien mot ett evnt. O.L. i ishavsbyen.

Det er utgitt en del pins i forbindelse med Tromsø 2018 sitt kandidatur som O.L. søker kandidat.

Det jobbes med å katalogisere utgavene. Når sponsorene er på plass kan det jobbes mer med dem med tanke på bidrag til å få realisert en katalog vedr pins utgivelser.

Siden nyttår kan det opplyses at det er utgitt 3 stk. pins.

En logo pins, rund, gull valør med søker logoen i opplag 10 000 stk. IPCN har fått tillatelse til å lage 2, gull og sølv valør, opplag 200 stk. av hver. Gull er utgitt til A medlemmer, sølv til B medlemmer.

Utgivelser av nye pins vil bli lagt ut på web siden til IPCN > www.ipcnorway.net samtidig som informasjon vil bli gitt i hvert nr av Pins News.

VALG AV O.L. BY TIL VINTER O.L. I 2018

Som de fleste sikkert har fått med seg så sto valget mellom Sochi i Russland, Pyongchang i Sør Korea og Salzburg i Østerrike.

Som ventet ble det en kamp mellom Russland og Sør Korea. Østerrike var blitt svertet så mye pga all negative omtale i forbindelse med doping.

Russerne med Putin i spissen frontet Sochi så hardt at det er vanskelig å tro at noen ikke ble påvirket til å avgi sin stemme til fordel for Sochi.

IOC sin stemmeberettige hadde registrert den famøse pomp og prakt russerne hadde dratt med seg til Guatemala by i forbindelse med IOC sessionen der.

Valget ble Sochi……..Byen ligger i grenseland til det som må betegnes Asia. Selv om det heter seg at den ligger i sør –øst Europa.

Når det gjelder pins har alle 3 kandidatene utgitt en rekke O.l. søker kandidat pins.

Vi i IPCN har gjennom vårt nettverk vært så heldig å få tak i ett begrenset antall. Disse vil bli trekt ut å gitt til medlemmer gjennom trekninger i IPCN infoen høsten & vinteren 2007 & 2008.

Nye medlemmer >

Vi ønsker Fera van der Linde fra Nederland velkommen til klubben.

BØ festivalen 2007 > 27 til 29 juli >

Som ellers om årene er det Bø frimerke klubb med Halvor kleppen i spissen som arrangerer pins & samler biten av messen i hallen v/ Sommerland i Bø i Telemark.

Festivalen åpner fredag ettermiddag og varer til søndag ettermiddag.

Denne festivalen er årets høydepunkt for mange av oss samlere.

Sjekk teksten under >

SAMLERFEST I BØ FOR 15. GANG!

Velkommen til den 15. internasjonale olympiske samlerfestivalen i Telemarkshallen i Bø, 27. - 29. juli 2007. Vår festival er den nest eldste i verden under IOC-paraplyen!

Bø Frimerkeklubb gleder seg til å se nye og ”gamle” samlervenner under Telemarkshallens tak den siste helgen i juli. Pins, OL-memorabilia, medaljer, fakler, frimerker, brev, program, postkort, stempler og mye annet ville fylle bordene våre og vi håper på god deltagelse.

De senere årene har vi fått med samlere som ikke er like interessert i sport og olympiske leker som oss andre. Det har uten tvil styrket samlerfestivalen vår og skapt nytt liv i samlerleiren, og i år blir det mer fargerikt enn tidligere.

Vi holder på den gamle prisen,- kr. 450,- for et bord hele helgen. Tilleggsbord koster 100 kroner. Lørdag kveld har vi felles sommerbuffet på Bø hotell. Vi forhandler pris, men den blir ikke over kr. 250,- ekskl. drikke.

Åpningstider:

Fredag 27. juli:

1400 og til åpning: Registrering og montering. Utstillere kan kjøre inn i hallen.

1600-2000: Messas åpningstid. Pølsefest med Oslo Pinklubb på Bø Camping.

Lørdag 28. juli:

1000: Smugåpning for samlere med bord.

1100-1700: Messas åpningstid.

1900: Velkommen til sommerbord, Bø Hotell! Påmelding SENEST v/registr. fredag.

Søndag 29. juli:

1000: Smugåpning som lørdag.

1100-1700: Messas åpningstid.

Det blir salg av festivalpins, og Posten har brevhus med særstempel for arrangementet.

Vår samlerfestival er et sam-arrangement med den store brukt og antikk-messa i Telemarkshallen samme helg og med samme åpningstider.

Spørsmål? Hvis ikke melder du deg på så fort som råd til halvor@kleppen.com eller pr. post til Halvor Kleppen, Kleppenvegen 48, 3800 Bø.

VELKOMMEN TIL NY SOMMERSAMLERFEST I BØ!!

PLANER FOR 2008 >

Neste år skjer det store ting, International Pin Club Norway har 10 års jubileum. Det har vi planer om å markere på en spesiell måte, mer info om dette kommer…..

Ellers er det jo sommer O.L i Beijing. 8 august braker det løs…….

Vi pins gærne reiser selvfølgelig nedover…….. med oss har vi ”as usual” noen kilo pins…..

Forventningene til Beijing O.L. er litt spesielle… O.L. bak ett tidligere kommunist regime…..i moderne tid. For oss Komite pins samlere er det veldig gøy med sommer O.L. pga det er svært mange nasjoner med og følgelig mange utfordringer med å klare å få tak i så mange komité pins så mulig… både daterte og udaterte, det kommer alltid noen nye udaterte til ett sommer O.L. også.

Undertegnede og Geir Silseth blir vel der ca 16 dager…… Hvis det er andre som har lyst å heng seg på, si ifra så vi kan forberede oss, med tanke på flybilletter og ikke minst overnatting.

Som ellers har vi samarbeid med amerikanerne… ett eget pins hotell er på gang…. Om vi klarer å få det realisert blir spennende å se….

O.L. og PINS FILM >

Navid & Bessie fra Ink. Stories, New York USA har som det fleste sikkert har fått med seg laget en film om en del av oss pins samlere… De har fot fulgt en del av oss både under O.L. og på messer, i våre hjem, på våre jobber osv… Dette har blitt en 1 og en halv time lang O.L. pins film.

Den handler om alt fra vi står og ”dealer” pins på gaten til å dra koffertene våre med dagen fangst hjem til vårt lokale bosted… Vi får se alle sekvenser, bla. Når politiet blir tilkalt når noen står og selger & bytter bort falske pins….Litt action med andre ord også…………

Hvis du er nysgjerrig på dette så kan du klikke deg inn på denne linken >

http://pindemoniumthemovie.com/synopsis og denne > http://pindemoniumthemovie.com/index.php

Her får du se en såkalt ”trailer”…. Filmen er meldt på forskj. filmfestivaler rundt i verden… bla. Toronto, Canada &

Haugesund, Norge…

Blir og å få sett under oppkjøring til Beijing & Vancouver O.L..................

ELLERS ØNSKER VI ALLE EN FORTSATT GOD SOMMER OG ØNSKE OM LITT BEDRE STABILT SOMMER VÆR MED SOL !!!!!!!!

[ Back to NEWS - frontpage ]