Athens tour 2004:
( Please be patient, images loading...... )

[ Back to NEWS - frontpage ]

Venstre: En av de første dagene under OL. Her har vi ett par pins skiftet eiere.

Høyre: Geir Silseth, utenfor Coca Cola Pin Trading Center i Faliro. Coca Cola Pin Trading Center var lokalisert i utkanten av Athens, v / Faliro Olympic Complex. For å komme dit måtte du ta Metro & Tram (trikk) som tok veldig lang tid hvis du hadde utgangspunkt i Syntagma / Plaka området. Vi hadde booket oss inn alle dager der, men meldte pass etter første dagen pga. de nevnte forhold. Bordene var altfor små, kun ca 40 cm i diameter og antall bord var kun 10 stk. !! Undertegnede var interessert i å kjøpe Coca Cola sine dag pins.
Jeg spurte derfor betjeningen v/ desken inne i CCC, fikk til svar at de ikke hadde dag pins til dette OL. Jeg gikk dermed ut i info teltet som var plassert like v/ inngangen, der gjentok jeg spørsmålet,
fikk til svar at det var produsert dag pins, men at de ikke var kommet enda. Jeg fikk besjed om å prøve å komme igjen dagen etter !! Først hadde vi reist en halv time med metro fra Syntagma, så letet vi etter å finne hvor trammen gikk fra, fant ikke stedet da det var null skilting og arbeid som pågikk i undergangen, fant stasjonen til slutt etter å ha spurt mange folk, 30 minutter til, ventet så der i ca 30 minutter, og så kom trammen, tok 10 minutter, og så var det frem med kart og kompass igjen. Jeg tror ikke jeg trenger skrive mer ..............Lokaliseringen av Coca Cola Pin Trading Center i Faliro var etter min mening den største fiaskoen til CC sålangt i OL historien,
de kunne lært mye av Coca Cola i Sydney om lokalisering. Får håpe at Beijing 2008 og Torino 2006 ikke kopierer fiaskoen. Jeg stiller meg gratis til disposisjon for å hjelpe med råd om hvordan det bør gjøres.........

Nede, Høyre: Her koser vi oss, Dimitri Voridis til venstre og undertegnede.
Litt øl og is-kaffe må vi ha innimellom pins byttingen.

Venstre: Her treffer Geir Silseth, Norge igjen en reporter fra en amerikansk avis (Atlanta). Hun lagde en reportasje om OL i Salt Lake City og tok bilder av oss der. Hun kjøpte noen pins av Geir på EBAY, han husket igjen navnet hennes. Og så traff han henne igjen i Athens.... Dermed ble det noen nye media pins på Geir.........

Høyre: Her sitter Geir med Udo, fra Hannover i Tyskland. Han har overtatt plassen min så jeg får tatt meg en tur og byttet noen fler pins.... Turen min var vellykket, jeg fikk 1 Chile + 2 Guatemala dated NOC Athens.

Her er Geir omringet av japanere som var helt ville etter pins. Tror Geir byttet 3-4 stk.

 

Her tar jeg meg en velfortjent Chicago iskrem (beste isen jeg har smakt). Stamstedet vårt heter GOBI. Kjempehyggelig folk. God mat hadde de også.

Her er vi i Chalkida, byen vi bodde i. (ca 60 km. nord for Athens). Nesten hver kveld ble broen til øyen hevet og båter sluppet gjennom. Det gikk nesten en hel dag hvis båtene måtte seile rundt Chalkia / Athens. Det ble ca 20 minytter venting på oss denne gangen. Ventetiden ble slått i hel med å bytte noen pins med utøvere fra Guatemala.

 

 

 

Her er noen fra team Kina som vil gjøre en handel med Geir.

 

 

 

 

 

 

Her er undertegende + våre venner fra Russland > Alexei & Vladimir. Bygningen i bakgrunnen er Parlamentsbygningen i Athens.

Her er ett opptog fra Brasil. Tror Brasil vant gull den dagen, dermed ble det feiring som hør og bør.

 

 

 

 

 

En annen av våre russiske venner > Igor, fra søker kandidat byen Moskva.
Bildet er tatt første dagen i Coca Cola Pin Trading Center i Faliro.

 

 

 

 

 

 

Undertegende på promenaden i Chalkida. Eksotisk med palmer og greier......

I en Olympic store hvor de viser litt av pinsene de har.

 

 

 

 

 

 

 

Arne har akkurat sluttført en deal med landslags trener fra Polen. Byttet til med 3 forskj. Polen Athens pins + ett komplett pins sett til Nagano fra Polen.

 

 

 

 

 

Litt fri må en ha, her på en strand seng i Chalkida.

Akropolis må en ha med seg når en er i Athens. Skikkelig storslagent.

 

 

 

 

 

 

Her foran Parlamentsbygningen, skikkelig flott, med marmor belagt stein overalt.

 

 

 

 

 

 

Geir også i positur på Akropolis.

Venstre: En fridag til, godt å ta seg en øl og gå på promenaden og se på livet

Høyre: Athens i bakgrunnen, bilde tatt fra Akropolis.

 

 

 

 

 

Her har vi The Teatre på Akropolis.

Akropolis igjen.

 

 

 

 

 

 

 

Bildet fra hotellet vårt; Kentrikon.

[ Back to NEWS - frontpage ]